پس از مشخص شدن زمین مناسب جهت ساخت ویلا وارد مرحله ی نقشه برداری میشویم. نقشه برداری توسط مهندس نقشه بردار یا تیم نقشه برداری انجام میشود.
اهداف اصلی نقشه برداری در ساخت ویلا
- ابتدا مشخص شدن حریم عرصه ی زمین با همسایگان یا مسیر روستایی و شهری است
- در درجه ی دوم دریافت اطلاعات دقیق و ریز از نقاط فرورفته، برجسته، انحنا و دیگر عوارض ممکن در زمین ساخت ویلاست.
در این مرحله نقاط دقیق گودبرداری و احداث بنا مشخص می شود. پس از مشخص شدن محل دقیق ساخت ویلا، نوبت به نقشه کشی و طراحی پلان کلی و پلان های داخلی و محوطه می رسد. در این مرحله دیتیل اجرا روی نقشه پیاده سازی میشود که این کار با نرم افزارهای طراحی معماری انجام می شود.
سالن پذیرایی، اتاق نشیمن، اتاق های خواب، دستگاه راه پله، آشپزخانه، تراس و… در طراحی پلان ویلا جانمایی می شوند. بر همین اساس نقشه تاسیسات، فاضلاب، برق، سیستم های برودتی و گرمایشی، و دیگر جزئیات اجرا ترسیم خواهد شد.
طراحی نما نیز پروسه ای است که از جهات مختلف؛ اعم از طراحی سازه ی ویلا و نمای کلی پروژه مهم و حساس است. و نمای ویلا به نوعی آبروی تیم طراحی و اجرا و نشانگر سلیقه ی کارفرماست. طراحی نما باید با مشاوره ی مهندسین سازه و مهندس محاسب پیش رود تا در روند اجرا دچار تغییر اجباری و مشکلات دیگر نشود.
البته در بازار ساخت و ساز امروز کمتر شاهد چنین هماهنگی ها و مشاوره هایی هستیم اما در مجموعه تخصصی ساخت ویلای 《تهران عمران》به دلیل وجود تمامی تیم های تخصصی به صورت منسجم با مدیریت واحد، اینگونه همکاری ها امری ساده و روتین است. همیشه وجود یک تیم حرفه ای مجری و طراح جلوی بسیاری از کم کاری ها و ناهماهنگی ها را میگیرد.
بدون دیدگاه