سازه چوبی گروه ویلاسازی تهران عمران با بهرهگیری از دانش روز و متدهای جدید اجرا توانایی منحصر به فردی در اجرای های تمام چوب را دارد .
در این سبک کار ابتدا فونداسیون بتنی مسلح حداقل به ارتفاع ۷۰ سانتیمتر و به طور معمول حدود یک متر اجرا کرده و سپس کلاف و کرسی چوبی مستحکم را روی آن بنا میکند . ستونها ، باربندها و استراکچر دیوارهها به صورت ۱۰۰% چوبی و با استحکام قابل ضمانت و ایمن را روی آن سوار کرده و اسکلت بنا شکل میگیرد . در صورت وجود طبقات ، سقفهای اصلی نیز با تیرهای ضخامت بالای روسی اجرا میشوند .مغز دیوارهها با فوم و پشم سنگ پر شده عایق دما ، صوت و رطوبت اجرا میشود .
مزیت سازه های چوبی:
سازههای چوبی از لحاظ وزنی سبکتر ، از لحاظ هزینه به نسبت اقتصادی و از لحاظ سرعت اجرا پیشرو میباشد و در مقابل زلزله مقاومت بیشتری دارد.
سازههای چوبی تنشهای کمتری در مقابل سرما و گرما داشته و میزان اتلاف انرژی را پایین میآوردو یکی دیگر از مزیتهای آن عدم آسیب به اکوسیستم و زیست بوم منطقه میباشد امروز مسئله کم اهمیتی نیست.
معایب سازه های چوبی:
سازه چوبی نیز همانند دیگر سازهها معایب و محدودیتهایی را در کار تحمیل میکند که در اینجا به چند مورد مهم آن اشاره میکنیم. یکی از معایب سازههای چوبی نیاز به تعمیر و نگهداری آن است که با توجه به کیفیت اجرا و نوع متریال مصرف شده این بازه زمانی طولانی یا کوتاه میشود که در نهایتهر ده سال یکبار مشمول هزینههای مقاوم سازی، رفع لرزش، تمدید پوششهای رطوبتی میشود.
از معایب دیگر سازههای چوبیمحدودیت در اجرای تاسیسات است به نحوی که اجرای برخی موارد مشمول هزینه های اضافی کانال سازی و کانال کشی می شود و نمی توان مانند ساختمان های بتنی تاسیسات را به راحتی در هر نقطه ای دفن یا بیرون آورد و ممکن است مجبور به اجرای روی کار باشیم.