مراحل ساخت اجرای اسکلت و سقف

مرحله ی اجرای اسکلت مانند دیگر مراحل بسیار پر اهمیت و حیاتی است. نوع اسکلت ساختمان با توجه به شرایط اقتصادی، زمان موجود، و فضای موجود و نهایتا صلاحدید تیم مهندسی، مشخص می شود.برای مثال برای اجرای اسکلت یک ساختمان در زمان نهایتا یک ماهه که همزمان عرض زمین زیر بنای آن کم است، بهترین انتخاب اسکلت فلزی است که در آن تیر ها و ستون ها حجم فضای کمتری را اشغال می کنند و سرعت اجرا نیز بیشتر از اسکلت بتنی است. اما در همین مثال چنانچه کارفرما دچار محدودیت بودجه باشد؛ لاجرم باید بر اتلاف وقت چشم‌پوشی نموده و به دنبال اجرای اسکلت بتنی باشد. پس انتخاب نوع اسکلت نیز یک تصمیم استراتژیک برای پروژه ی ساخت ویلا است. بعد از انتخاب نوع اسکلت که عموما در زمان طراحی و نقشه کشی مشخص می شود؛ وارد مرحله ی اجرا می شویم. در مرحله ی اجرای اسکلت که عمدتا در کشور ما از اسکلت بتنی استفاده می شود؛ شما با دو اکیپ روبرو هستید:

  • اکیپ آرماتور بندی
  • اکیپ بتن ریزی

قطعا هماهنگی و نظارت همزمان بر کار این دو اکیپ نیازمند تجربه ی مهندسی بالا و نگاه دقیق و تصمیم به موقع است. در تمام مراحل اجرا ما از چند منظر مختلف باید روند اجرا را بررسی کنیم:

  • اصولی و مهندسی بودن اجرا
  • حفظ صرفه ی اقتصادی
  • زمانبندی اجرا

هر کدام از این سه اصل دچار نقصان شوند پروژه ی ما را به سمت فرسایشی شدن سوق خواهند داد. سعی کنید در انتخاب تیم مهندسی و اجرای ویلای خود دقت نظر کافی را به خرج دهید تا جلوی هدر رفت وقت و هزینه ی خود را بگیرید.سقف های اصلی ویلا پس از اجرای فنداسیون و ستون های ویلا، اجرا می شوند. تکنیک های اجرای سقف در سازه ی بتنی مختلف است. انواع سقف های دال(یکپارچه) و سقف های عرشه یا سقف های تیرچه و یونولیت یا فوم. نکات بسیاری در اجرای سقف وجود دارد که می‌تواند امنیت سازه و بعد اقتصادی پروژه را تضعیف یا تقویت نماید و در ابتدا تیم مهندسی و سپس تیم اجرای ویلا هستند که موفقیت شما در این مرحله را تضمین می کنند. خرید متریال و نگهداری متریال نیز حتی می‌توانند عامل سود و ضرر شما در ساخت ویلا باشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *